Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: «Εξαιρετική επιλογή ο Ετέμπο, κάποιος φούσκωσε τα μυαλά του Μαντσίνι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ζήνδρος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Για τον πρώτο γύρο:

Αυτές οι εναλλαγές των προπονητών έχουν κάποια πρόσκαιρα αποτελέσματα, αλλά το σημαντικό είναι σε κάθε προπονητή να δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει για να συνοψίσεις και να πεις τι μπορεί να δώσει κάθε προπονητής.

Η ομάδα είναι αξιόλογη σαν αξία παικτών, είναι από τις χρονιές που είμαστε πιο πλήρεις από ποτέ, το θέμα είναι να βρεθεί η χημεία για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια μόνο το πέναλτι με τον ΠΑΟΚ να βάζαμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι πολύ μικρές και κάθε παιχνίδι είναι τελικός, από εδώ και πέρα πρέπει να παλεύουμε και να μη χάνουμε βαθμούς.

Για το ότι ο Άρης εκεί που δυσκολευόταν βρήκε εννέα γκολ σε δύο ματς:

Έτσι γίνεται. Πάντα κάπου η ομάδα θα ξεσπάσει, τώρα που ξεκινήσαμε θα έχουμε ένα μήνα διακοπή, ίσως είναι για καλό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δείχναμε να είμαστε σε καλή κατάσταση.

Για τους παίκτες του Άρη:

Σίγουρα θα ξεχώριζα τον Μαντσίνι, στα τελευταία παιχνίδια θα ξεχώριζα τον Ματέο Γκαρσία, τον βλέπουμε σε άλλο ρόλο και δίνει αρκετά στην ομάδα. Στους τελευταίους αγώνες ο Μανού δείχνει απελευθερωμένος.

Περίμενα περισσότερα πράγματα από τον Ζερβίνιο, τον Ιτούρμπε και τον Γκρέι, ενώ ο Ετέμπο ήταν εξαιρετική επιλογή. Στην άμυνα είμαστε πλήρεις και σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τον Μαντσίνι:

Σε κάποια φάση μίλησα με τον Μαντσίνι, όταν του είπε ότι έπαιξα οκτώ χρόνια στον Άρη σοκαρίστηκε. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει πολύ. Σαν παίκτης μου αρέσει, αλλά δε ξέρω τι έγινε, δε ξέρω ποιος του φούσκωσε τα μυαλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button