Ποδόσφαιρο

Εύκολα η ΑΕΚ 3-0 τη Λαμία

Mε γκολ των Λιβάι, Αραούχο και Μάνταλου, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 της Λαμίας, επιστρέφοντας στις νίκες πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν ένα γρήγορο γκολ για να… ξεκλειδώσουν το ματς και το βρήκαν, με τον Λιβάι να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό τέρμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 10ο λεπτό!

Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στους νταμπλούχους να είναι πιο άνετοι, με την επόμενη καλή φάση πάντως να αργεί.
Συγκεκριμένα, ήρθε στο 31’, όταν ο Γκατσίνοβιτς έκανε την εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά και βρήκε τον Γκαρσία, ο οποίος όμως έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα από κοντά.

Αντιθέτως, ο Αραούχο ήταν πιο εύστοχος στο 36’, όταν έπιασε το ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Λαμίας σημειώθηκε στο 40’, με τον Καρλίτος να επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον Στάνκοβιτς με μακρινό σουτ, το οποίο ωστόσο πέρασε λίγο άουτ.

Ένα δίλεπτο αργότερα, η Ένωση άγγιξε το 3-0, με τον Κοσέλεφ να σταματά την κεφαλιά του Ελίασον μετά από λόμπα του Αραούχο.

Η Λαμία στο 89′ είχε τη μεγαλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι με κεφαλιά του Τόσιτς που πέρασε πάνω από το οριζόντιο, με την ΑΕΚ να κερδίζει πέναλτι στις καθυστερήσεις και τον Μάνταλο που το κέρδισε από την ανατροπή του Παπαδόπουλου να το εκτελεί εύστοχα στο 94′ για το τελικό 3-0.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι (77′ Πήλιος), Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ (62′ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (69′ Πισάρο), Ελίασον, Αραούχο (69′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (69′ Πόνσε).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46′ Τόσιτς), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Σαντάνα, Σλίβκα (83′ Τσιλιανίδης), Αμαράλ, Μαρτίνεθ (73′ Λόνγκο), Τσιλούλης (46′ Τζανδάρης), Καρλίτος (73′ Μάλτσι).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button