Ποδόσφαιρο

Εφτά παιχνίδια σε 35 μέρες ως τη διακοπή!

Η ήττα στον Βόλο ήταν ένα βήμα πίσω για τον Άρη, που πρέπει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια και να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων μέχρι τη λήξη του α’ γύρου, αν δεν θέλει να βγει νωρίς εκτός στόχων.

Η ομάδα του Άρη έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είναι όμως μία διαφορά που έχει ακόμα δρόμο για να καλύψει, ενώ είναι μια “ανάσα” από τη 2η θέση. Μέχρι στιγμής βέβαια μετράει δύο ήττες από Παναιτωλικό και Βόλο, αντίπαλοι τους οποίους πρέπει να… καθαρίζει, όταν θέλει να πραγματοποιήσει μία καλύτερη πορεία από αυτήν των δύο προηγούμενων ετών.

Πρόκειται για δύο απώλειες εκτός προγράμματος, οι οποίες αναγκάζουν τον Άρη να τις καλύψει αλλού. Και ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο καλείται να περιορίσει τις απώλειες στο ελάχιστο για τις επόμενες αγωνιστικές. Η ομάδα έχει μπροστά της δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς με ΑΕΚ, Ιωνικό και αμέσως μετά πάει στη Λεωφόρο για να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα ομαλοποιείται για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου, με αντιπάλους τους ΟΦΗ, Λαμία (εντός) και Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να παραμείνουν κοντά στην κορυφή στη διακοπή για το Μουντιάλ, όταν θα έχουν τη ευχέρεια να δουλέψουν για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button