Μπάσκετ

Εφικτός στόχος η τετράδα στον πρώτο γύρο

Ο μπασκετικός Άρης ξέρει από χθες τα έξτρα οφέλη στην προσπάθειά του να κατακτήσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με το τέλος του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, με ρεκόρ 6-3, που θα μπορούσε να είναι και 7-2 αν δεν υπήρχε η “σφαγή” στο Περιστέρι.

Ο Άρης είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τους Παναθηναϊκό και Περιστέρι να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, και θα τερματίσει σίγουρα στην τετράδα, αν κάνει δύο νίκες στους εναπομείναντες αγώνες του πρώτου γύρου.

Απομένουν λοιπόν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, με τους κιτρινόμαυρους να υποδέχονται τον Κολοσσό και να πηγαίνουν στην Πάτρα για να παίξουν με τον Προμηθέα.

Στόχος φυσικά είναι το 2/2, και για να συνεχίσουν με θετικό τρόπο την πορεία τους, αλλά και για να είναι στις τέσσερις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία του πρώτου κομματιού του πρωταθλήματος.

Από χθες γνωρίζουμε, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρώτου, θα αντιμετωπίσουν τις τρεις επόμενες και τον Πανιωνιό, που συμπληρώνει το “παζλ” του Φάιναλ 8.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button