ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει «βόμβα» με Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα φέρεται έτοιμη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στην Ισπανία το προηγούμενο διάστημα, ήταν σίγουροι για την μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όμως προς το παρόν τίποτα δεν μοιάζει βέβαια σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του, ειδικά από τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα.

Ο μάνατζερ του Πολωνού σέντερ φορ, Πίνι Ζάχαβι φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι περισσότερο αποφασισμένοι για την απόκτηση του παίκτη.

Για τον λόγο αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να κάνουν κίνηση, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα οι Καταλανοί προκειμένου να πείσουν την Μπάγερν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι και τον Σερτζίνιο Ντεστ, τον οποίο ο Τσάβι δεν υπολογίζει στα πλάνα του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ο 21χρονος δεξιός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει στο ενεργητικό του, μόλις 21 συμμετοχές, ενώ όπως όλα δείχνουν η Μπάγερν φέρεται να είναι θετική στο ενδεχόμενο απόκτησης του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sky Sports οι Καταλανοί προσφέρουν τον Ντεστ ως αντάλλαγμα, συν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, με στόχο να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» των Βαυαρών στην παραχώρηση του βαρύ πυροβολικού τους

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button