Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα για το ματς με Άρη

Ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνει λύσεις για την επιθετική δυστοκία της ΑΕΚ, προετοιμάζοντας την ομάδα για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη έχει στρέψει την προσοχή της ΑΕΚ, θέλοντας να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από τις Σέρρες. Τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου μετρίασαν τις συνέπειες της νέας γκέλας της Ένωσης, ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει τα αγωνιστικά προβλήματα.

Σε αυτά ψάχνει να βρει λύσεις ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική στην επίθεση, μιας και δεδομένα διαθέτει ποιότητα.

Για το παιχνίδι με τον Άρη, ο «Πελάδο» υπολογίζει και τον Ρότα και τον Κοϊτά, ενώ σίγουρα θα προχωρήσει σε αλλαγές. Αυτές ενδεχομένως να ξεκινήσουν από τη θέση ένα, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα γάντια.

Παίκτες όπως οι Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες που έχουν περιορισμένο χρόνο φέτος αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button