Μπάσκετ

Εταιρεία ακύρωσε τη σουίτα της επειδή οι παίκτες των Γιούτα Τζαζ ζητούν ισότητα

Εκνευρισμένοι από τις διαμαρτυρίες των παικτών των Γιούτα Τζαζ, οι παράγοντες εταιρείας με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι αποφάσισαν να σταματήσουν να ενοικιάζουν σουίτα στο γήπεδο της ομάδας μετά από 28 χρόνια.

Σε μια πραγματικά ακατανόητη απόφαση προχώρησε η εταιρεία SME Steel Contractors, οι άνθρωποι της οποίας αποφάσισαν σύμφωνα με το KSLSports.com μετά από 28 χρόνια να διακόψουν τους δεσμούς τους με τους Τζαζ, επειδή οι παίκτες της ομάδας του Σολτ Λέικ Σίτι γονάτισαν πριν από τους αγώνες τους στη “φούσκα” του Ορλάντο και ζήτησαν κοινωνική και φυλετική ισότητα!

Η SME Steel Contractors ενοικίαζε εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες μια υπερπολυτελή σουίτα στο γήπεδο της ομάδας, από το 1992 για την ακρίβεια, έχοντας προσφέρει ένα ποσό περίπου έξι εκατομμυρίων δολαρίων στον οργανισμό, μαζί με περίπου ένα εκατομμύριο ακόμη σε αγορές φαγητών και ποτών. Στάλθηκε μάλιστα από μέρους της γράμμα στην ιδιοκτησία των Τζαζ, στο οποίο ο CEO Κρεγκ Μόγες δήλωνε “εκνευρισμένος από τις διαμαρτυρίες για ίσα δικαιώματα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button