Ποδόσφαιρο

Ετέμπο ο… μαέστρος! (pic)

Η εμφάνιση του Πϊτερ Ετέμπο στο ματς με τον Παναιτωλικό φαίνεται ότι σκόρπισε ενθουσιασμό και στους συμπατριώτες του, με την ιστοσελίδα opera.news να τον χαρακτηρίζει… μαέστρο.

Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: «Ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής των Σούπερ Αετών(σ.σ. Νιγηρίας), Ετέμπο, εμπνέει την ευρωπαϊκή του ομάδα για μια δύσκολη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0», ενώ μέσα στο κείμενο τονίζονται μεταξύ άλλων:

«Ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής των Σούπερ Αετών της Νιγηρίας, Ογκεκανάρο Πίτερ Ετέμπο, ήταν σε.. δράση με τον Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης, και κατάφερε να τον οδηγήσει σε μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Στον πρώην σταρ της Χετάφε δόθηκε και πάλι βασικός ρόλος από τον προπονητή του, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του για τον σύλλογο στους προηγούμενους αγώνες του και μπόρεσε να εντυπωσιάσει ξανά το βράδυ της Πέμπτης. Ο Νιγηριανός διεθνής ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή της ομάδας του δίπλα στους Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία και η τριάδα ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι.

Ο Ετέμπο ήταν εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μπόρεσε να παίξει ζωτικό ρόλο στη σκληρή νίκη της ομάδας του επί του αντιπάλου της».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button