Ποδόσφαιρο

Ερωτηματικό η επιστροφή του Ντουκουρέ

Ο Σέικ Ντουκουρέ εξετάστηκε χθες (24/10) από το ιατρικό επιτελείο του Άρη και παρά τη σαφή βελτίωση που διαπιστώθηκε, δεν προσδιορίστηκε η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σέικ Ντουκουρέ τραυματίστηκε στην Τρίπολη, με το πρόβλημα του να επιδεινώνεται την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και λόγω της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τον ιατρό που τον χειρούργησε στην Ισπανία.

Κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Ισπανία ακολούθησε πρόγραμμα θεραπειών, το Σάββατο (22/10) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και χθες εξετάστηκε από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στο δελτίο Τύπου της… «…υπάρχει σαφής βελτίωση στα οστικά οιδήματα στο γόνατο», ωστόσο δεν προσδιορίστηκε το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Για την ακρίβεια αναφέρθηκε ότι θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Πάντως ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς απομένουν 19 μέρες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (13/11), χρόνος που δεν μοιάζει ικανός για να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button