ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Επιχειρηματίας με ελληνικές ρίζες ο νέος πρόεδρος της Σεντ Ετιέν!

Λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή της στη Ligue 1 η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε ότι ο πρώην CEO, της Άρσεναλ και της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας!

Λίγες ώρες μετά το επεισοδιακό 2-2 με τη Μετς, με την οποία οι «στεφανουά» επέστρεψαν στη Ligue 1, ανακοινώθηκε η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος!

Έτσι λοιπόν ο σύλλογος επισημοποίησε ότι η εταιρεία, Kilmer Sports, με επικεφαλής τον πρώην CEO, της Μίλαν και της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη, αναλαμβάνει τα ηνία της Σεντ Ετιέν!

Τον διάσημο επιχειρηματία με ελληνικές ρίζες, θα πλαισιώσουν, οι Χας Φαχμί και Ζέσον Ρόσενφελντ. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Kilmer Sports, ανακοίνωσε την απόκτηση του 14ου, και πρώτου εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, του franchise WNBA για τη σεζόν 2026.

Στη δήλωση του ο Ιβάν Γκαζίδης ανέφερε: «Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη να αναλαμβάνω σήμερα τη διοίκηση ενός συλλόγου με τόσο μεγάλη ιστορία και ιστορία. Ευχαριστώ τον Ρολάντ Ρομεγέ και τον Μπερνάρ Καϊασό για την αδιάλειπτη δέσμευσή τους να υπηρετήσουν τον σύλλογο για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό που έκανε πάντα τη Σεντ Ετιέν ισχυρή: την ιστορία της, τις αξίες της και την εξαιρετική αφοσίωση των οπαδών της στην περιοχή και σε ολόκληρη τη Γαλλία. Ο Χους, ο Τζέισον και εγώ ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους οπαδούς και θα επικεντρωθούμε στο να φτιάξουμε την επόμενη σεζόν του συλλόγου από αύριο. Πάμε Πράσινοι!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button