Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τους διεθνείς

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πιάνουν από σήμερα και πάλι δουλειά, με τον Χερμάν Μπούργος να μην έχει στη διάθεσή του τους τρεις -τελικά- ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας μπροστά τους μία εβδομάδα που δεν συμπεριλαμβάνει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Χερμάν Μπούργος και τους συνεργάτες να δουλέψουν απερίσπαστοι και να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει μέχρι τώρα στη λειτουργία της ομάδας.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων περιμένει να δει και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά υπάρχει και το χθεσινό κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε στην ομάδα και επαναφέρει την ανησυχία για ενδεχόμενη διασπορά, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία νέα εξάπλωση της νόσου, με ηπιότερα πάντως συμπτώματα.

Απόντες από τις επόμενες προπονήσεις θα είναι οι τρεις διεθνείς, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιακούμπ Μπράμπετς και Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι θα επιστρέψουν από βδομάδα και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button