Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στη Λεωφόρο!

Οι κιτρινόμαυροι του Χερμάν Μπούργος επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής (01/05, 19.00) με τον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Χέρμαν Μπούργος, ενώ θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουκάς Σάσα ανέβασε ρυθμούς, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα εκγύμνασης και να τεθεί στη διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού.

Αντίθετα, πολύ δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Χουάν Ιτούρμπε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και ο Χερμάν Μπούργος είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Δεδομένη θεωρείται και η απουσία του Γιοχάν Μπεναλουάν, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα τον κρατήσει εκτός μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη για τη φετινή σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button