Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις

Μετά το χθεσινό… μισό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Χερμάν Μπούργος, από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στο καθιερωμένο πρόγραμμα, με προπόνηση πρωί-απόγευμα.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη δεν έχει… χαρίσει μέχρι τώρα πολλές προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές του, το έκανε όμως για πρώτη φορά χθες, μία μέρα μετά το πρώτο φιλικό κόντρα στο Αμβούργο. Από σήμερα όμως το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλό ραντεβού στο γήπεδο του Σοχάου, με τον Μπούργος να περιμένει να δει τον Σείκ Ντουκουρέ να μπαίνει κανονικά στην προπόνηση, αλλά και τον Αντρέ Γκρέι να προλαβαίνει την απογευματινή.

Χθες μάλιστα ο 53χρονος τεχνικός του Άρη χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ, με αυτούς που δεν έπαιξαν πολύ να κάνουν κανονικό πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους να κάνουν ουσιαστικά αποθεραπεία. Η ενσωμάτωση του Γκρέι, μετά απ’ αυτήν του Ντιόπ, θα βοηθήσει τον Μπούργος να δουλέψει καλύτερα, περιμένοντας πάντως σύντομα τις αφίξεις και άλλων ποδοσφαιριστών, είτε στην Αυστρία, είτε με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button