ΔιεθνήΜπάσκετ

Επικυρώθηκε το 20-0 για τον Ερυθρό Αστέρα, που αναδείχθηκε Πρωταθλητής

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε και τυπικά τη νίκη με 20-0 απέναντι στην Παρτίζαν και μέχρι το απόγευμα θα παραδοθεί το τρόπαιο στους πρωταθλητές.

Οι τελικοί του σερβικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν και τυπικά, με την επικύρωση της νίκης του Ερυθρού Αστέρα, του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα… χαρτιά, κόντρα στην Παρτίζαν (20-0 το σκορ).

Απανωτά σερβικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την είδηση, τονίζοντας ότι η κούπα του πρωταθλητή πρόκειται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στα χέρια των υπεύθυνων του Αστέρα, προκειμένου να γίνει η απονομή.

Το πρωτόκολλο επέβαλλε η κούπα να μπει ξανά στην τσάντα μεταφοράς, μέχρι να ολοκληρωθεί, με κάποιο τρόπο η αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί της Παρτίζαν άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου, ωστόσο το ματς δε συνεχίστηκε και διεκόπη 7 δευτέρα πριν από το τέλος της 3ης περιόδου και ενώ η Παρτίζαν είχε το προβάδισμα (57-45).

Μάλιστα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την εξέλιξη να πάρει ο Αστέρας το ματς στα… χαρτιά, στην οποία τονίζει ότι τους είχαν ενημερώσει ότι ο ματς θα συνεχίζονταν την επόμενη ημέρα. Κάπως έτσι, όταν οι παίκτες του Αστέρα βγήκαν στο παρκέ, οι περισσότεροι της Παρτίζαν είχαν ήδη αποχωρήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button