Γενικά

Επετειακό Audi TT RS iconic edition για τα 25 χρόνια του TT

Η Audi γιορτάζει τα 25 γενέθλια του TT λανσάροντας την ειδική έκδοση TT RS iconic edition που θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 κομμάτια.

Audi TT RS iconic edition

Το 1998 η Audi έβαλε στην παραγωγή το TT, ένα σπόρτσκαρ με φουτουριστικό ντιζάιν και σαγηνευτικές καμπύλες. Σήμερα, με το μοντέλο να έχει φτάσει στην τρίτη γενιά του, το Ingolstadt σκοπεύει να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του με μια συλλεκτική έκδοση, την TT RS iconic edition.

Audi TT RS iconic edition

To Audi TT RS iconic edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 κομμάτια και είναι βαμμένο στο γνωστό γκρι χρώμα της Audi, Nardo Grey. Κοσμείται εξωτερικά με splitter, διαχύτη, αεροτομή, μαρσπιέ και καθρέφτες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Το μοντέλο πατάει σε μαύρες γυαλιστερές ζάντες 20″ και συνδυάζεται με μαύρες δαγκάνες. Παράλληλα, στα φιμέ πίσω τζάμια αναγράφεται διακριτικά η ονομασία iconic edition.

Audi TT RS iconic edition

Οι μοναδικές πινελιές της έκδοσης συνεχίζονται και στο εσωτερικό. Τα σπορ καθίσματα RS είναι ντυμένα με δέρμα Nappa και Alcantara και είναι διακοσμημένα με κίτρινες ραφές και την επιγραφή iconic edition. O συνδυασμός μαύρης ταπετσαρίας με κίτρινες λεπτομέρειες συνεχίζεται στο τιμόνι, τα πατάκια και τις πόρτες.

Audi TT RS iconic edition

Επίσης, στην κορυφή του επιλογέα του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη βρίσκεται ο αύξοντας αριθμός του κάθε αυτοκινήτου από τα συνολικά 100 αντίτυπα που θα κατασκευαστούν.

Audi TT RS iconic edition

Tέλος, κάτω από το καπό, η έκδοση iconic edition εξοπλίζεται με τον 2,5 lt πεντακύλινδρο τούρμπο κινητήρα από το συμβατικό TT RS απόδοσης 400 PS και 480 Nm ροπής. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,7″  και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 280 km/h.

Audi TT RS iconic edition

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button