Μπάσκετ

Επεισόδιο από το… Real Housewives αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είχε φύγει ο Ντίξον από τον Άρη

Ότι ο Άρης ήταν παντού ήταν γνωστό. Ότι όμως θα πήγαινε συγκεκριμένα στο σόου Real Housewives της Αμερική είναι κάτι που δεν αναμενόταν.

Ο κάποτε πολλά υποσχόμενος NBAer και πρώην παίκτης του Άρη δεν είχε φύγει από την ομάδα μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Έφταιγε και κάτι άλλο. Ότι δεν είχε την δική του ασφάλεια να τον κάνει να νιώθει άνετα!

Αυτή ήταν ότι ένας από τους δύο μοναδικούς λόγους που ο Ντίξον έφυγε από τον Άρη ήταν η έλλειψη ασφάλειας στους μπασκεμπολίστες στην Ελλάδα!

Όλα αυτά αποκαλύπτονται από ένα επεισόδιο του Αμερικανικού σόου Real Housewives, και δια στόματος πρώην συντρόφου του Χουάν Ντίξον. «Το 2009 ήταν μια ταραχώδης περίοδος για για την καριέρα του Χουάν σαν καλαθοσφαιριστής. Τον Σεπτέμβριο του 2009 συμφώνησε με τους Χοκς. Έφυγε όμως από την ομάδα πριν το ξεκίνημα της σεζόν και από τον Νοέμβριο έπαιζε στον Άρη.

Η καθημερινότητα δεν έμοιαζε καθόλου με το αυτό που έχει συνηθίσει κάποιος παίκτης του ΝΒΑ. Η ελάχιστη ασφάλεια και κάποιες διαφορές με τον προπονητή ανάγκασαν τον Χουάν να φύγει. Αλλά η πορεία του στην Ελλάδα θα ερχόταν να τον στοιχειώσει (σ.σ. βγήκε στην συνέχεια θετικός σε ουσίες από τεστ που έγινε όταν έπαιζε στην Ελλάδα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button