Ποδόσφαιρο

Επείγει η ενίσχυση στην επίθεση

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει πλέον καλά τις ελλείψεις του ρόστερ και τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση κι έχει επισημάνει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα στον Θόδωρο Καρυπίδη την ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση στην επιθετική γραμμή.

Παράλληλα φυσικά με την κάλυψη κάποιων κενών, ώστε να έχει την πολυτέλεια περισσότερων επιλογών για τα… δύσκολα που έρχονται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με έναν Ιανουάριο “φωτιά” με σημαντικά παιχνίδια ανά τρεις ημέρες.

Μετά τη συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ για την επιστροφή του στην ομάδα, για τον Άρη μοιάζει αναγκαίο να προσθέσει άμεσα επιθετικό και έναν αριστερό winger. Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία έβγαλαν στην επιφάνεια κάποιες από τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ενώ δημιουργεί ευκαιρίες και κάνει τελικές δεν τις αξιοποιεί στο βαθμό που απαιτείται. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο αυτά παιχνίδια η στατιστική “έγραψε” για τον Άρη 40 τελικές, αλλά το αποτέλεσμα των μόλις τριών τερμάτων στοιχειοθετεί σίγουρα πρόβλημα.

Με εξαίρεση τον Μορόν οι κιτρινόμαυροι δεν παίρνουν εύκολα γκολ από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της επίθεσης, με παίκτες οι οποίοι έχουν τα χαρακτηριστικά να βοηθήσει στο “εύκολο” γκολ.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εντός του επόμενου 48ώρου είναι πιθανό να ολοκληρωθούν ακόμη δύο κινήσεις και κατά τις ίδιες πηγές πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με άλλες ομάδες, αλλά δεν έχουν βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο ένας αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο δεύτερος στον άξονα, με δημιουργικά όμως χαρακτηριστικά, ώστε να έχει υποστηρικτικό ρόλο στον Λορέν Μορόν, ενώ συζητήσεις γίνονται και για δεύτερο φορ, ο οποίος θα δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον Ισπανό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button