Ποδόσφαιρο

Επαφή για φιλικά με την Ντόρτμουντ!

Στο περιθώριο της συνέντευξης του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, υπήρξε και η ενημέρωση για επαφή του με τον τεχνικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, για δύο φιλικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Γερμανία.

Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων ανέφερε χαρακτηριστικά: “Έχουμε επίσης τον προγραμματισμό της προετοιμασίας. Προσπαθούμε για κάποια δυνατά φιλικά στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά έχω μία επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ντόρτμουντ, για τη διεξαγωγή δύο φιλικών. Είναι 50%-50%. Δεν είπαν όχι. Περιμένουν να ξεκαθαρίσει εάν θα πάνε για φιλικά στις ΗΠΑ. Είναι κάτι που θα αρέσει πολύ στους οπαδούς μας. Ξέρω για τη σχέση με τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ. Η πρόταση έγινε και εξαρτάται πλέον από αυτούς”.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button