Διεθνή

Επαναφέρει το παλιό της σήμα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστρέφει στο γνωστό έμβλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε επισήμως στο αυθεντικό της σήμα, αντικαθιστώντας την μοντέρνα μορφή του ανανεωμένου εμβλήματος που χρησιμοποιούσε από το 2017 μέχρι και σήμερα, με το χρυσό περίγραμμα να κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Η απόφαση της ομάδας της Μαδρίτης να διαφοροποιήσει το αυθεντικό σήμα της πάρθηκε ούτως ώστε αυτό να δείχνει σύγχρονο και περισσότερο προσιτό παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, οι αντιδράσεις των Ισπανών φιλάθλων δεν περιορίστηκαν, ενώ το αίτημα για επιστροφή στο παραδοσιακό σήμα εξακολουθούσε μέχρι πρότινος να αναπαράγεται.

Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος διεξήγαγε δημοψήφισμα προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και το 88,68% των σχεδόν 70.000 οπαδών της ομάδας που ψήφισαν τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής στο αυθεντικό έμβλημα.

Βέβαια, παρά την προειδοποίηση του συλλόγου ότι θα κόστιζε πολλά εκατομμύρια η αντικατάσταση όλων των ανανεωμένων εμβλημάτων, οι οπαδοί ήταν ανένδοτοι στην απόφασή τους και η στάση τους αυτή ανάγκασε την διοίκηση να προχωρήσει στην υλοποίηση της πλειοψηφικής εντολής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button