Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Δεν επιτρέπονται ούτε προπονήσεις στην Λαμία, ερωτηματικά για το ματς με τον Άρη

Τα πράγματα στην Λαμία είναι δύσκολα, και πλέον απειλείται η διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Άρη.

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι το ματς της ΑΕΛ με την Λαμία θα αναβληθεί, ενώ θα υπάρχει κατ’ οίκον περιορισμός στους παίκτες του ΠΑΣ οι οποίοι δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε προπονήσει!

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό επηρεάζεται και το παιχνίδι με τον Άρη για τις τέσσερις Ιανουαρίου. Υπάρχει αναμονή για να φανεί το αν θα υπάρξει εξαίρεση για τους ποδοσφαιριστές και επιτραπούν οι προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button