Γενικά

Επίσημο: Αυτό είναι το Ford EcoSport Active (video)

Μια νέα έκδοση του B-SUV της Ford με περιπετειώδη χαρακτήρα.

H Ford μας είχε προϊδεάσει για την παρουσίαση του EcoSport Active με πληροφορίες που είχε διαρρεύσει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Τώρα δίνει στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου, που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα και των υπολοίπων μοντέλων της που φέρουν το διακριτικό «Αctive».

Ford EcoSport Active

Το EcoSport Active έρχεται να τοποθετηθεί δίπλα στα Fiesta Active και Focus Active, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια έκδοση Active για SUV μοντέλο, καθώς μέχρι πρότινος το όνομα αυτό αφορούσε Crossover παραλλαγές σουπερμίνι και μικρομεσαίων χάτσμπακ.

Ford EcoSport Active

Όπως οι αντίστοιχες εκδόσεις των Fiesta και Focus, το EcoSport Active ξεχωρίζει αισθητικά χάρη σε πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ποδιές στους προφυλακτήρες και νέα σχέδια τροχών, ενώ αυξημένη είναι και η απόστασή του από το έδαφος. 

Το μοντέλο θα φέρει επίσης το έμβλημα Active στα εμπρός φτερά και θα διατίθεται στην χαρακτηριστική πορτοκαλί απόχρωση που έχει η Ford για τις εκδόσεις με περιπετειώδη χαρακτήρα.

Ford EcoSport Active

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους κινητήρες, το EcoSport Active φορά τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα, απόδοσης 125 ίππων, που θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά και τον 1.500άρη EcoBlue κινητήρα πετρελαίου. Το αυτοκίητο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, ST-Line, Titanium, και Active.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button