Μπάσκετ

Επίσημα στον Ηρακλή ο Κουφός

Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Στέργιος Κουφός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ  Ηρακλής αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Στέργιο Κουφό, που θα είναι προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1964, στην Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός, σε μικρή ηλικία, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σαν αθλητής.

Έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως οι Παπάγου, Κορωπί, Δάφνη, Απόλλων Πάτρας, ΔΑΣΑΛ, Δούκας, Ηλυσιακός. Επίσης, έχει καθίσει στον πάγκο του Ρεθύμνου, το οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007, παρότι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2. Με την κρητική ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 τη σεζόν 2011-2012 και τερμάτισε στην τέταρτη, μετά την ολοκλήρωση των playoffs.

Έχει δουλέψει ακόμη στον Χολαργό, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, το 2018. Επίσης, έχει εργαστεί και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Κατάρ, όπου κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και το πρωτάθλημα Αραβικών ομάδων, με την Al-Rayyan, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής της χρονιάς το 2015.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού. Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ήταν στο τιμόνι του Ιωνικού Νικαίας.

Σαν παίκτης, συνδέθηκε με τον Παπάγου, στον οποίο αγωνίστηκε επί 15 συνεχή έτη (1979-1993), έχοντας συμμετοχές και στην Α1.

Κουφός: “Αυτονόητο ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίζει ο Ηρακλής”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή, ο Στέργιος Κουφός, που ήταν παρών χθες (24/10) στο Ιβανώφειο και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: “Με τιμάει το γεγονός ότι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής, με αυτό το background, με κάλεσε για να αναλάβω την τεχνική της ηγεσία. Είναι αυτονόητο ότι θα τα δώσουμε όλα και κάτι παραπάνω. Η προτεραιότητα είναι να είμαστε όλοι μαζί και να επιδιώξουμε να κερδίζουμε σε όποιο παιχνίδι, μπαίνουμε να παίξουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button