Ποδόσφαιρο

Επίσημα στον Ηρακλή ο Διαμαντής

Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Έλληνας στόπερ.

Ο Ηρακλής έκανε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνάς του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Απόστολου Διαμαντή.

Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

“H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Απόστολο Διαμαντή καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για την επόμενη σεζόν(1+1).

Είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανσερραϊκού και το 2016 στον ΠΑΟΚ,όπου αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19.

Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο και από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ. Επόμενος σταθμό του η ρουμανική Κραϊόβα και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό.

Στην Σούπερ Λίγκ έχει 101 συμμετοχές με 3 τέρματα. Στο κύπελλο Ελλάδος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές. Συνολικά στην καριέρα του έχει 359 αγώνες με 45 γκολ και 48 ασίστ.

Διεθνής με την εθνική ελπίδων(18 συμμετοχές), όπως και με την Κ-18 και Κ-19.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ο Διαμαντής στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: “Χαίρομαι που ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρω που έχω έρθει και με την βοήθεια του κόσμου θα πρέπει να φέρουμε τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη εκεί που του αξίζει να βρίσκεται”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button