Ποδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένας Άγγλος ασθενής»

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή τη διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου.

Την οργή των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε η διαιτησία του Αγγελου Ευαγγέλου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα της Ριζούπολης να βγάζει ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας εξοργίστηκαν με τα δύο πέναλτι που δόθηκαν από τον διαιτητή υπέρ του Παναθηναϊκού σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και έδωσαν την ευκαιρία στους Πράσινους να πάρουν καθαρό προβάδισμα νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ, ακούμε και διαβάζουμε ότι από τους λεγόμενους Big-4 σας στηρίζει μόνο ο ένας. Σήμερα κάνετε προσπάθεια να εξασφαλίσετε τη στήριξη και δεύτερου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φωνάζει για τις κακές διαιτησίες που έχει η ομάδα του.

Ο διαιτητής που στείλατε έδωσε αβίαστα δύο υποψίες, δύο ανύπαρκτα πέναλτι, απλά για να κατευνάσει τις φωνές του αντιπάλου μας.

Έτσι, πιστεύετε ότι θα εξασφαλίσετε τη στήριξη του Παναθηναϊκού και τη διασφάλιση της καρέκλας σας. Παράλληλα, τελειώσατε κάθε ελπίδα της ομάδας μας.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αυτά τα πέναλτι θα τα δίνατε εσείς στον Απόλλωνα αν γίνονταν αντίστοιχες φάσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού; Η απάντηση είναι όχι.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένα Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα τη δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button