Μπάσκετ

“Επίθεση” της Ένωσης Πελοποννήσου στον Φασούλα

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Παναγιώτη Φασούλα στην οποία εξηγεί ότι «αγνόησε περιφρονητικά την Ένωση». 

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ:

«Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούμε για την προσφορά του, ως αθλητής στο μπάσκετ και δεν πάει πολύς καιρός που καθίσαμε στο ίδιο πάνελ για να παρουσιάσουμε το βιβλίο «Είμαστε Πια Πρωταθλητές» που αναφέρεται στην επιτυχία του 1987.

Όμως χθες, αυτός ο μεγάλος αθλητής και Υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. στις επερχόμενες εκλογές, εάν περάσουν οι νομοθετικές ρυθμίσεις που προτείνονται, έκανε ένα φάουλ, που θα μπορούσε κανείς να το καταλογίσει και ως «Αντιαθλητικό».

Έκανε Προεκλογική Εκστρατεία σε περιοχή της Ένωσης μας, χωρίς να ενημερώσει επισήμως κανέναν από το ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μαζί με άλλους –ενδεχομένως υποψηφίους του συμβούλους- έδωσε έναν τόνο διαφορετικό εν μέσω πανδημίας και covid-19!

Με την χθεσινή του στάση και τις συναντήσεις σε καφενεία και ταβέρνες, αγνόησε περιφρονητικά μία Ένωση και έχασε την ευκαιρία να προσεγγίσει τα σωματεία και τους παράγοντες με πιο σοβαρό τρόπο. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν έδειχνε το δέοντα σεβασμό στην διοίκηση της Ένωσης.

Μίας Ένωσης, που εκπροσωπείται εδώ και μία 20ετία στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ, αλλά και σε διάφορες Επιτροπές, η οποία θα έχει τους δικούς της υποψηφίους στις επερχόμενες εκλογές. Άρα, προφανώς μπορούμε να μιλήσουμε και για εκλογικό… anfair στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι, είτε για την θέση του Προέδρου, είτε για την θέση του συμβούλου, να δείξουν σοβαρότητα πάνω από όλα, να καταθέσουν το πρόγραμμα τους για το καλό του μπάσκετ, που Δόξα των Θεώ έχει αρκετά θέματα για να λύσει και όχι να γίνονται τέτοιες άστοχες προεκλογικές εκστρατείες τέτοιου τύπου.

Οι Πελοποννήσιοι άνθρωποι του μπάσκετ έχουν καταθέσει τα παραγοντικά τους διαπιστευτήρια χρόνια τώρα, κοιτάνε να δουλέψουν πάνω στην ανάπτυξη του κορυφαίου αθλήματος, χωρίς κόμματα και χρώματα πίσω τους, αλλά και χωρίς να ψάχνουν διάφορου είδους «Σωτήρες»!

Στην περιοχή της Λακωνίας που πήγατε, κατά τα άλλα αγαπητέ Παναγιώτη Φασούλα, δεν χρειάζονται «Σωτήρες» που θα διώξουν τους «κακούς ανθρώπους» από την διοίκηση της ΕΟΚ, αλλά χρειάζονται συμπαράσταση και σκληρή δουλειά στην προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή, χωρίς πολιτικάντηδες δίπλα τους, που μπορεί να έχουν, άλλα προσωπικά προβλήματα με την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας και να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο εκθέτοντας σας.

Αν και μικρότερος ηλικιακά επιτρέψτε μου μία μικρή συμβουλή. Να κινηθούμε όλοι με αξιοπρέπεια, χωρίς κόμματα και χρώματα σε αυτές τις εκλογές και νικητής να βγει το μπάσκετ.

Κανένας άλλος δεν είναι μεγαλύτερος από το ίδιο το άθλημα…

ΥΓ: Επειδή τα Social Media μας ενημερώνουν πιο γρήγορα και έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, είδα και την επίσκεψη σας στον Δήμαρχο Ναυπλίου με την ιδιότητα σας ως Υποψηφίου Προέδρου της ΕΟΚ.

Φαντάζομαι πώς ούτε σε αυτή την περίπτωση ενημερώσατε κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γειτονικής μας Ένωσης, της ΕΣΚΑΚ και θα ήθελα να σας ρωτήσω. Γιατί τόση απαξίωση στις Ενώσεις και σε ανθρώπους του μπάσκετ που έχουν εκλεγεί με την ψήφο των σωματείων;

Έτσι σκέφτεστε να διοικήσετε, χωρίς την βοήθεια των Ενώσεων και των ανθρώπων που έρχονται κατά πρόσωπο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα σωματεία, αν αναδειχθείτε Πρόεδρος της ΕΟΚ;»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button