Μπάσκετ

Επέλεξε ένα διαφορετικό τριάρι!

Είναι ίσως η πρώτη φορά επί Γιάννη Καστρίτη που ο Άρης Midea αποκτά καθαρό Shooting Forward, καθώς ο Λάντερς Νόλεϊ έρχεται στους κιτρινόμαυρους με βασικό του στοιχείο τις επιθετικές περγαμηνές.

Οι αναφορές των σκάουτινγκ ριπόρτ από ανθρώπους που ασχολούνται γύρω από το ΝΒΑ, κάνουν λόγο για έναν από τους καλύτερους σουτέρ της περσινής κλάσης του Draft.

Βέβαια το γεγονός ότι ρίσκαρε να δηλώσει συμμετοχή στο Draft και όχι να επιστρέψει για την τελευταία του χρονιά που δικαιούταν στο κολέγιο, ίσως να μη του βγήκε. Παρ’ όλα αυτά, κυνήγησε την παρουσία του στο ΝΒΑ μέσω της θυγατρικής των Πέλικανς και είναι ξεκάθαρο ότι έχει ως στόχο να φτάσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μια μέρα.

Στα χέρια του ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει μια εξαιρετική επιθετική πρώτη ύλη από τον 24χρονο, αλλά και αρκετή δουλειά να κάνει στον αμυντικό τομέα. Το ύψος και το wingspan του Νόλεϊ τον βοηθούν σίγουρα στο να γίνει ένα σύγχρονο «φτερό» και μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του, αν αποδίδει το ίδιο καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button