ΒόλεϊΕρασιτέχνης

ΕΟΠΕ για Άρη: «Στόχος μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου» (vid)

Το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών ξεκινά το Σάββατο 10/10 και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκανε αφιέρωμα στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

«Με στόχο μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του Α’ ομίλου της Volley League για να προκριθεί στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Άρης. Με τον Θανάση Δράμπα στον πάγκο, ο οποίος στα 36 του χρόνια παίρνει το χρίσμα να οδηγήσει τις «κιτρινόμαυρες», στη πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Στη διαγώνιο ο Άρης θα στηριχθεί φέτος σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ. Η πανύψηλη Μάρθα Ανθούλη (2.02) στη δεύτερή της σεζόν στη γυναικεία ομάδα θα πάρει φανέλα βασικής και στα 16 της χρόνια θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volley League. Σημαντική προσθήκη και αυτή της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου από τη Θέτιδα, η οποία θα δώσει εμπειρία στο νεανικό σύνολο του Άρη. Οι Αμερικανίδες Κάταλιν Έβανς, Μάντι Κλάιν θα είναι οι ακραίες της ομάδες και την τριάδα των ξένων συμπληρώνει η γνωστή στο Ελληνικό κοινό Σάνια Κόγιτς Τζούριτς, η οποία άλλαξε θέση και από διαγώνια θα αγωνιστεί ως κεντρική.

Στην ομάδα του Άρη παρέμειναν και τη σεζόν 2020-21 οι Τάνια Κιουτσιούκη, Λαμπριάννα Πήττα, Άννα Μυλωνά, Όλγα Πετρινόλη και Ευαγγελία Τάνη, ενώ αποκτήθηκαν και οι Άννα Γιορανίδη και Φαμπιόλα Τερζίου.

Το ρόστερ του Α.Σ. Άρης ΕΔΩ

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου της Volley League ΕΔΩ

Οι αρχηγοί Λαμπριάννα Πήττα και Κωνσταντίνα Δρακουλίδου παρουσιάζουν τις συμπαίκτριές τους:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button