Ποδόσφαιρο

Εξώδικο της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την εις βάρος της καταγγελία

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζητώντας τα πλήρη στοιχεία όσων έκαναν την καταγγελία εναντίον της, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με εξώδικο, που επιδόθηκε στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Λουίζα Ιωαννίδου, η ΑΕΚ ζητάει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με το εξώδικο αυτό η ΑΕΚ ζητάει εντός της ημέρας να της γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας, σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας, τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού.

Η ΑΕΚ, όπως έχει το δικαίωμα, ζητά όλα τα στοιχεία, προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν, αναφέρει η ενημέρωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων στο εξώδικο η ΑΕΚ αναφέρει ότι: «Η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button