Ποδόσφαιρο

Εξετάσεις, υπογραφές και ανακοίνωση για Μπένετ

Ο Τζούισον Μπένετ είναι από το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, αποτελώντας την τρίτη προσθήκη της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ θα περάσει σήμερα από εξετάσεις και ακολούθως θα μπει στις προπονήσεις, με τον Άκη Μάντζιο να τον περιμένει, ώστε να τον αξιοποιήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Ο 19χρονος δεν έχει πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά ήταν σε ομάδα και το μόνο που καλείται να διαχειριστεί είναι το κομμάτι της προσαρμογής στο περιβάλλον του Άρη και φυσικά στα “θέλω” του προπονητή.

Ο Μάντζιος περιμένει τον παίκτη σήμερα στην προπόνηση και θα αποφασίσει αναλόγως για την παρουσία του ή όχι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Το παιχνίδι είναι αύριο, αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα ευνοεί τον Μπένετ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να μπει άμεσα στην ομάδα. Ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες, διαφορετικά θα περιμένει μέχρι τον εκτός έδρας αγώνα του επόμενου Σαββάτου (03/02, 19.30) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button