Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προβάδισμα δύο τερμάτων για τον Άρη στη Μόντσα
Πολύ καλό το πρώτο μισό του φιλικού για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση πέντε μόλις λεπτών. Ο Γκαρέ πραγματοποίησε μια βαθιά πάσα πίσω από το κέντρο, ο Καντεβέρε κοντρόλαρε και έφερε μπροστά την μπάλα, βγαίνοντας τετ α τετ και ξεγελώντας με πολύ όμορφη προσποίηση τον τερματοφύλακα, για να κάνει το 0-1 προ κενής εστίας.
Στο 11ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» αναπτύχθηκαν γρήγορα από τη δεξιά πλευρά. Ο Κουαμέ έκανε το συρτό γύρισμα στην περιοχή με αποδέκτη τον Γιαννιώτα, όμως η σέντρα από αριστερά του Έλληνα εξτρέμ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του
Η Μόντσα απείλησε στο 13′, όταν ο Έντι Κουάντιο έπιασε μια κεφαλιά από στημένη φάση κοντά στην περιοχή του Διούδη, αλλά και αυτή πήγε ψηλά.
Στο 18′ ήταν η σειρά του Κουτρόνε να εκτελέσει, αλλά το δύσκολο βολέ που επιχείρησε ήταν ελεγχόμενο από τον Διούδη, που είδε την μπάλα να περνάει χαμηλά δίπλα από το δεξί δοκάρι του. Ένα τρίλεπτο αργότερα ο Έλληνας γκολκίπερ κατέγραψε την πρώτη του απόκρουση, αφού μπλόκαρε το μακρινό συρτό σουτ του Φοέ Οντόα.
Μπορεί να είχε ώρα να απειλήσει, ωστόσο όταν το έκανε ο Άρης ήταν αποτελεσματικός. Ο Γιαννώτας υποδέχτηκε την μακρινή πάσα του Φαμπιάνο, αριστερά έξω από τη μεγάλη περιοχή και σε μια πολύ ωραία έμπνευση την πέρασε στον Ράτσιτς, με τον Σέρβο να «τσιμπάει» την μπάλα πάνω από τον Τιάμ για το 0-2 στο 33ο λεπτό της συνάντησης.
Στο 35′ ο Διούδης νίκησε τον Κουτρόνε, χαμηλά στα δεξιά της εστίας, απκρούοντας με το ένα χέρι, ενώ ο Ντέλι πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ, φτάνοντας κοντά στο 0-2, όμως η μπάλα και πάλι κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
41ο λεπτό και ο Κουαμέ έπειτα από μια μαγική τρίπλα στη γραμμή του κέντρου πάσαρε στον Γιαννιώτα, που βρέθηκε απέναντι από την ιταλική εστία, όμως εν τέλει έχασε την ισορροπία του, πριν προλάβει να σουτάρει.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις αυτού, με την 3η τελική του Κουτρόνε να περνάει επίσης έξω από την «κιτρινόμαυρη» εστία και οι ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.




