Ποδόσφαιρο

Εξαιρετικός Ατρόμητος, 4-2 τη Λαμία

Εύκολη εντός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία με 4-2, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο δεύτερο ημίχρονο και να “καθαρίζουν” το παιχνίδι.

Μάχη για την 5η στροφή της Stoiximan Super League στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και Λαμίας. Με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, την Λαμία να αντέχει για ένα ημίχρονο, όμως τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και αποτελεσματικοί και να παίρνουν εύκολα την νίκη. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τον Καρλίτος να σκοράρει στο 5ο λεπτό, κόντρα στην πρώην ομάδα του και να βάζει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπροστά στο σκορ. 

Ο πρώην παίκτης της Λαμίας, δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της και με ένα πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Κόστιτς για το 1-0. Να σημειωθεί πως το γκολ μέτρησε κανονικά, μετά και από έλεγχο που έγινε από το VAR.

Λίγα λεπτά αργότερα ατομική προσπάθεια από τον Φουρτάδο από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε. 

Πριν το ημίωρο είχαμε σημαντική επέμβαση του Κόστιτς στην δεξιά του γωνία, μετά από το σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου μέσα από την περιοχή, με το κόρνερ να περνάει ανεκμετάλλευτο. 

Η Λαμία ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 40ο λεπτό. Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Νούνιες, με τον Ραντόνια να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και να νικάει τον Χουτεσιώτη για το 1-1. 

Με την επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πήραν τα ηνία του αγώνα. Το γκολ ήρθε νωρίς στο Β μέρος, στο 50ο λεπτό,  με τον Ουάρντα να γυρίζει την μπάλα στον Μπακού, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 2-1. 

Ο Ατρόμητος ανέβασε τον δείκτη του σκορ παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Αντεπίθεση για την ομάδα του Γκαρσία, με τον επιθετικό των γηπεδούχων Φαν Φερτ να εκτελεί από δύσκολη κλειστή γωνία τον Κόστιτς, για το 3-1.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν και 4ο τέρμα με τον Αθανασίου, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, αφού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κόστιτς για το 4-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει με αυτογκολ του Χουτεσιώτη για το 4-2, λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. 

Ο Ατρόμητος πήρε μια άνετη νίκη και καλπάζει όλο και ψηλότερα στη βαθμολογία. 

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Καρλίτος (Φαν Βερτ 39′), Γιουμπιτάνα, Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπάκου, Μανσούρ.

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button