Ποδόσφαιρο

Εξαδάκτυλος: Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων στην Θεσσαλονίκη

Ο συνωστισμός των φίλων του ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς λίγες ώρες πριν τον αποκλεισμό της ομάδα τους από την Κράσνονταρ. ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Θ. Εξαδάκτυλο

Τη δική του εξήγηση για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊου στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που έβαλαν τη Θεσσαλονίκη στο επίπεδο «2» του κορωνοϊού, μετά την αύξηση στα νέα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού που παρατηρήθηκε, εξηγώντας ότι για αυτό ευθύνεται ο συνωστισμός πριν δύο εβδομάδες στο Μακεδονία Παλλάς, από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πριν από το παιγνίδι με την Κρασνοντάρ.

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Χρειάζεται πολλή πιστή στήριξη των τρεχόντων μέτρων διότι θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοικτή. Άρα η κυκλοφορία του ιού υπάρχει, θα πρέπει να κοπεί όμως όπου υπάρχει περιττή κυκλοφορία. Η μάσκα προβλέπεται όπου υπάρχει συνωστισμός. Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μόνος τη μάσκα έξω. Η Θεσσαλονίκη που είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής χθες (σ.σ. προχθές Πέμπτη) διπλασίασε τα κρούσματα. Τι συνέβη πριν από δυο εβδομάδες; Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς για αθλητικό γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη. Αυτά είναι γεγονότα που έχουν τίμημα. Οι κάθε είδους συνωστισμοί για οποιονδήποτε λόγο δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Πηγή: Voria.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button