Απόψεις

Ενός κακού, μύρια έπονται…

Δεν έχει τέλος η ατυχία στον Άρη, καθώς ο Μάνου Γκαρθία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πόνους στο γόνατό του από την προχθεσινή (25/01) ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού και χθες (26/01) υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον γιατρό του συλλόγου, Νίκο Ξυλούρη που έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Πλέον, το σύνολο του Άλαν Πάρντιου θα μάθει να ζει χωρίς τον Μάνου Γκαρθία, που αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα, είτε εδώ, είτε στην πατρίδα του και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά από έξι μήνες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης αντιμετωπίζει, έτσι και αλλιώς, πολλούς τραυματισμούς και ο Ισπανός άσος ήταν σε εξαιρετική φόρμα, μετά και το χατ-τρίκ της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο.

Αυτό το γεγονός μπορεί να φέρει διαφοροποίηση στα μεταγραφικά πλάνα των κιτρινόμαυρων, καθώς εκτός από την ανάγκη απόκτησης παίκτη στα εξτρέμ, μετά την αποχώρηση του Μαντσίνι, υπάρχει πλέον και άλλο κενό.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button