ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εντυπωσίασε τους οπαδούς της Ρεάλ ο Μπαπέ με τα ισπανικά του

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε πολύ καλά ισπανικά και εντυπωσίασε τους φίλους της Ρεάλ και όχι μόνο.

Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο σταρ να τους εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ταλέντο του, αλλά και με τα ισπανικά του. Ο 25χρονος επιθετικός φαίνεται πως έχει ταλέντο στις ξένες γλώσσες, καθώς μιλά εξαιρετικά αγγλικά, αλλά και ισπανικά.

Ο Μπαπέ μίλησε με πολύ καλή προφορά ισπανικά κατά την παρουσίασή του, προκαλώντας εγκωμιαστικά σχόλια στα social media από τους οπαδούς των «μερέγχες». Παλαιότερα, ο ίδιος είχε δηλώσεις ότι είχε αρχίσει να μαθαίνει ισπανικά από μικρή ηλικία, καθώς όνειρό του πάντα ήταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

«Έμαθα στο σχολείο. Δεν ήμουν ο καλύτερος σε άλλα μαθήματα, αλλά στα ισπανικά ήμουν. Ήξερα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έπαιζα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήξερα ότι μιλώντας ισπανικά θα διευκόλυνε την προσαρμογή», δήλωσε στη «Mirror».

Εξάλλου, είχε επαφές με ισπανόφωνους συμπαίκτες και προπονητές, οι οποίοι τον βοήθησαν να καταλάβει καλύτερα την ισπανική γλώσσα.

«Οταν φτάνεις και μιλάς τη γλώσσα της χώρας, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς. Νομίζω ότι το να μιλάω ισπανικά όλη μέρα θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Είχα έναν Ισπανό προπονητή, τον Λουίς Ενρίκε, και πολλούς συμπαίκτες. Δεν φοβάμαι να μιλάω και να κάνω λάθη, έτσι μαθαίνεις. Αν με διορθώσουν άλλοι, είναι καλύτερα γιατί έτσι μαθαίνω περισσότερα», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το γεγονός ότι το όνειρό του να παίξει στη Ρεάλ έγινε πραγματικότητα, ο Μπαπέ σημείωσε: «Είχα πολλά χρόνια το όνειρο να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι ένα χαρούμενο αγόρι σήμερα, πολύ χαρούμενος. Ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν η ώρα μου. Είχα πολλές προσφορές, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μόνη μου επιλογή αν έφευγα από το Παρίσι. Στο μυαλό μου ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button