Γενικά

Εντοπίστηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης σε οπαδούς του Ηρακλή

Την ταυτοποίηση ενός 22χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται ότι μαζί με δύο συνεργούς του, επιτέθηκε εναντίον δύο άλλων αντρών, τον περασμένο Οκτώβριο στην Πολίχνη, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τα θύματα ήταν δύο άντρες 27 και 45 ετών, οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι δέχτηκαν την επίθεση στην περιοχή της Πολίχνης.

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησε ως δράστη έναν 22χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη τελούμενη σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. «απογευματινές ώρες της 16-10-2021, ο 22χρονος από κοινού με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, εντόπισαν σε περιοχή της Πολίχνης τους δύο παθόντες να επιβαίνουν ομοίως σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, ο οποίος έφερε ζακέτα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης και μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν το όχημά τους.

Στη συνέχεια, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ο ένας εξ αυτών μία ζώνη προκάλεσαν ελαφριά τραύματα στους παθόντες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε εφημερεύων νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button