ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ενρίκε για Ντεμπελέ: «Είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο»

Ο Λουίς Ενρίκε έπλεξε το εγκώμιο του Ουσμάν Ντεμπελέ, τονίζοντας πως είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Νιουκάστλ για την 5η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο 26χρονος Γάλλος δεν τα παρατάει ποτέ και ότι πάντα προσπαθεί για το καλύτερο «κλείνοντας» τα αυτιά του στις κριτικές.

Συγκεκριμένα είπε: «Επιμένω στην άποψή μου: Ο Ousmane Dembélé είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Δεν τον ενδιαφέρουν τα λάθη. Συνεχίζει να προσπαθεί, του αρέσει να προσπαθεί. Δεν ακούει την κριτική… παράγει πάντα καλά πράγματα».

Ο Ντεμπελέ επαναπατρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν έφυγε από τη Μπαρτσελόνα έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ παίζοντας για τη δεύτερη ομάδα από τη χώρα του μετά τη Ρεν. Φέτος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν καθώς σε 16 εμφανίσεις (όλες ως βασικός) μετράει 1 γκολ και 5 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button