Ποδόσφαιρο

Εννιά μήνες φυλάκιση σε οπαδούς της Μακάμπι, έκρυβαν κροτίδες στα γεννητικά τους όργανα!

Οι περισσότεροι κατέθεσαν ότι προμηθεύτηκαν τα βεγγαλικά από κατάστημα κοντά στον Λευκό Πύργο και ότι δεν γνώριζαν ότι ήταν παράνομη η κατοχή και η χρήση τους στη χώρα μας. Η ποινή είναι με αναστολή.

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους δέκα οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που προσήχθησαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν στον Λευκό Πύργο, πριν το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου για κατοχή κροτίδων και αντικειμένων.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, όλοι οι κατηγορούμενοι, παραδέχτηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα (πυρσούς, κροτίδες, εκτοξευτήρες) και ζήτησαν συγγνώμη στην απολογία τους. Οι περισσότεροι μάλιστα κατέθεσαν ότι προμηθεύτηκαν τα βεγγαλικά από κατάστημα κοντά στον Λευκό Πύργο και ότι δεν γνώριζαν ότι ήταν παράνομη η κατοχή και η χρήση τους στη χώρα μας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο έκρυψαν τα βεγγαλικά, ήταν ένας από τους δύο αστυνομικούς που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη.

Όπως είπε, «οι κατηγορούμενοι είχαν κρυμμένα τα αντικείμενα, μέσα στα εσώρουχα τους και κάτω από τα γεννητικά τους όργανα». Ο ίδιος μάλιστα, επισήμανε πως οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στους σωματικούς ελέγχους των οπαδών, «είχαν σταμπάρει ποιοι από αυτούς μπορεί να έκρυβαν αντικείμενα, από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να περπατήσουν σωστά».

Εκτός από τους 10 οπαδούς που δικάστηκαν σήμερα, οι άλλοι 5 Ισραηλινοί που συνελήφθησαν χθες, θα δικαστούν σε τακτική δικάσιμο καθώς είναι ανήλικοι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button