Μπάσκετ

«Ενδιαφέρον των Λέικερς για Κόλιν Σέξτον»

Τα σενάρια μεταγραφών για την πλευρά των Λέικερς συνεχίζονται και αυτή τη φορά οι πληροφορίες εμπλέκουν τον γκαρντ των Καβαλίερς, Κόλιν Σέξτον.

Μιας και η περασμένη σεζόν για τους Λέικερς γράφτηκε στις πιο… σκούρες σελίδες της ιστορίας τους, ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας για την ομάδα του Λος Άντζελες είναι κρίσιμος και έχει ήδη ξεκινήσει.

Την ίδια ώρα που οι φήμες περί πακέτου ανταλλαγής του Ντόνοβαν Μίτσελ με εμπλεκόμενο πρόσωπο τον Ράσελ Γουέστμπρουκ υπάρχουν στον αέρα, οι πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρονται και στο νέο αίμα της Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Σαμ Αμίκο του Hoops Wire, κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Λέικερς για τον γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κόλιν Σέξτον, ο οποίος σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στην αγορά των free agents έτοιμος να επεξεργαστεί τις προσφορές που θα έχει στα χέρια του.

Την σεζόν 2021/22 ο 23χρονος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από ρήξη μηνίσκου χάνοντας τη μισή σεζόν, ωστόσο επέστρεψε και αγωνίστηκε σε 11 ματς κλείνοντας με 16 πόντους, 3.3 ριμπαόυντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button