Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του Άρη για τον 21χρονο Σαρμιέντο της Μπράιτον

Ο Άρης φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Μπράιτον, Τζέρεμι Σαρμιέντο, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.

Μεταγραφικό στόχο από την Αγγλία φέρνει στο προσκήνιο για τον Άρη δημοσίευμα από το Νησί! Σύμφωνα με την «Argus», οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού της Μπράιτον, Τζέρεμι Σαρμιέντο, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Γουέστ Μπρομ.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του ωστόσο στην Championshιp, ανάγκασε τους Γλάρους να διακόψουν τον δανεισμό του και να τον φέρουν πίσω στην ομάδα, μια συνθήκη ωστόσο που μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ.

Τόσο ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Ντέιβιντ Βίερ, έχουν «φωτογραφήσει» τον εκ νέου δανεισμό του επιθετικού από το Εκουαδόρ, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα του στο Μουντιάλ του 2022 με τρεις συμμετοχές.

Η περίπτωσή του φαίνεται να αρέσει στον Άρη, αν και στην Αγγλία επισημαίνουν πως στη Μπράιτον έχουν στο μυαλό τους μονάχα το σενάριο προσωρινής παραχώρησης. Κατά την εξάμηνη θητεία του στη Γουέστ Μπρομ κατέγραψε 21 συμμετοχές, κυρίως ως αλλαγή με απολογισμό δυο γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button