
Ξεκάθαρες οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη στις περισσότερες θέσεις για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα, με το μοναδικό δίλημμα στα εξτρέμ.
Ο Ντάριο Σπίκιτς έχει το προβάδισμα για τη μία θέση και στην άλλη δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιός θα αποτελέσει την τελική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Σαβέριο, Ντουντού, Φετφατζίδης και Ντιαντί… Οι δύο πρώτοι με περισσότερες πιθανότητες και οι υπόλοιποι με λιγότερες.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο της άμυνας και τους Ούγκο Μάγιο (δεξιά) και Χάμζα Μεντίλ (αριστερά). Στα χαφ η γνωστή τριάδα των Μόντσου Ροντρίγκεθ, Χοσέ Σιφουέντες και Βλάντιμιρ Νταρίντα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λορέν Μορόν.