Μπάσκετ

Ελληνιάδης: «Μπορούσαμε να κάνουμε 10 ή 11 νίκες, μεγάλη τιμή να βρεθώ στον Άρη»

Για την φετινή χρονιά μίλησε ο Σταύρος Ελληνιάδης γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο σύμβουλος της διοίκησης της ΚΑΕ έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

“Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας, τον ΑΡΗ, μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά. Η ομάδα έκανε 7νικες και θα μπορούσε αν δεν είχε για μεγάλο διάστημα τους 2 βασικούς ψηλούς τραυματίες και για κάποιες μικρές λεπτομερειες να κάνει 10 με 11 νίκες.

Αυτό που κρατάω στις νίκες είναι οι 2 εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια γιατί θυμάμαι έντονα τα λόγια του φροντιστή μας Γιάννη μετά την ήττα στο Μεσολόγγι «έχω βαρεθεί να βάζω στην βαλίτσα μου κίτρινα φύλλα αγώνα».

Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους μα πιο πολυ οι 2 Πρόεδροι, ο Χαρης και ο Λευτέρης που μαζί με τον Σαββα έβαλαν πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται.

Χτες είχαμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τώρα προσδοκούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ που έγκειται στο Λύσιμο των BAN ώστε η ομάδα του χρόνου να μπορεί να επιλέξει ξένους από όλη την αγορά κι όχι από περιορισμένο αριθμό,να μπορεί να πάρει παίκτη όταν φύγει κάποιος η όταν τραυματιστεί κάποιος και επιτέλους οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμους αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.

Η μεγάλη περιουσία της ομάδας είναι η Αγάπη του Κόσμου που πρέπει και τώρα να σταθεί και να βοηθήσει,κάτι που το θεωρώ σίγουρο γιατί αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αυτοκράτορας θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ γιατί έχει μπροσταρηδες ανθρώπους που τον ΑΓΑΠΑΝΕ…..

Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κάνατε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας…… είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button