Γενικά

Ελεύθερος ο 63χρονος για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Ο 63χρονος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος με όρους την απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 63χρονος που είχε συλληφθεί για την απόπειρα αρπαγής ενός 10χρονου κοριτσιού που πουλούσε χαρτομάντιλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, ο 63χρονος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη για την οποία κατηγορείται. Παράλληλα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον ακολούθησε και ο ίδιος πήγε να την παραδώσει στη μητέρα του που βρισκόταν Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Τσιμισκή.

Σημειώνεται ότι για τη σύλληψή του κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με τη συνδρομή δημοτικών αστυνομικών, τους οποίους μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του.

Δείτε – Υπόκλιση Ζέρβα στους δημ. αστυνομικούς που απέτρεψαν αρπαγή (φωτο+vid)

Ο 63χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button