YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Εκτός και σήμερα ο Φαμπιάνο

Δίχως τον Φαμπιάνο μπήκε από σήμερα στην τελευταία ευθεία η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (05/09, 21.00) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες για να δώσει το παρών στη Ν. Φιλαδέλφεια. Παρ’ όλα αυτά, στον Άρη θα περιμένουν να δουν και αύριο την κατάστασή του, ώστε να αποφασιστεί αν πρώτη φάση ή όχι, θα συμμετέχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η ΠΑΕ αναφέρει για τη σημερινή προπόνηση πως περιελάμβανε “νευρομυϊκή ενεργοποίηση, τακτική προσέγγιση του αντιπάλου και στατικές φάσεις. Ο Φαμπιάνο έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ δεν συμμετείχε ο Κερκεζ (ίωση). Αύριο η προπόνηση είναι νωρίς το απόγευμα και μετά η αποστολή θα πετάξει για Αθήνα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button