Ποδόσφαιρο

Εκτός αποστολής Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν

Δεν θα παίξουν στα Γιάννινα Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν.

Τη σύντομη προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση (17/5, 20:00) με τους Ηπειρώτες για την αυλαία των playoffs της Super League ολοκλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Matilla, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Lucas Sasha (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και οι Bertoglio, Sundgren, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button