Ποδόσφαιρο

Εκνευρισμένος ο Βιερίνια με το ότι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι λείπει η Ξάνθη στον Αντελίνο Βιερίνια.

Το γραφικόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και χρόνια, αλλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να χτυπάνε νέα νούμερα.

Αυτό έκανε ο επαναστάτης χωρίς αιτία Πάμπλο Γκαρσία, αυτό έκανε και ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο τελευταίος όμως έβγαλε στο φως και μια αλήθεια.

Μέσα στο αλαλούμ των δηλώσεων του ξεχωρίζει η ατάκα του πως νιώθει ότι με τον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι προσπαθούν παραπάνω. Δεν ξεκαθαρίζει τι εννοεί με το παραπάνω, αλλά λίγο πολύ γίνεται κατανοητό.

Παραπάνω από όσο θα ήθελε, παραπάνω από όσο είχε συνηθίσει και (σίγουρα) παραπάνω από ότι την προπέρσινη σεζόν. Τότε άλλωστε οι μισές ομάδες έπαιζαν με την Κ19 κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες με μία μεικτή τυχαίων περαστικών που έβρισκαν έξω από τα γήπεδα τους. Μετά από αυτό είναι λογικό να εκνευρίζεται ο άνθρωπος…

Άλλωστε το πρόβλημα τους δεν ήταν ποτέ το αν παίζει καλά η Λαμία με τον Άρη ή ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ. Το πρόβλημα τους είναι ότι υπάρχουν (κάποιες) απαράδεκτες ομάδες που έχουν το θράσος να θέλουν να παίξουν στα ίσα το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία για τρία συνεχόμενα παιχνίδια έχει χρειαστεί και τους 14 παίκτες της (ίσως και 15 στο Αγρίνιο) για να πάρει αποτελέσματα.

Και ο κακός ο Κλάτενμπεργκ κάνει και παρατηρήσεις σε μερικούς από τους ανθρώπους που (με τα ανθρώπινα λάθη τους) έχουν φροντίσει να μην χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ.

Είναι να μην εκνευρίζεται ο Βιερίνια μετά;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button