ΓενικάΠοδόσφαιρο

Εισαγγελική έρευνα με αφορμή τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’–Ολυμπιακός Β’

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε εισαγγελέας για απειλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ για την Super League 2.

Παρέμβαση εισαγγελέα υπήρξε μετά από εμετικά σχόλια που ακούστηκαν από την κερκίδα στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ Β’ και Ολυμπιακού Β’ στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την Super League 2 (1-0).

Μέλη της αποστολής των ερυθρόλευκων έγιναν αποδέκτες σχολίων που συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού. «Θα πάτε να βρείτε τον Άλκη», φώναζαν στους παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα από την εξέδρα, όπως επίσης και «λευτεριά στα αδέρφια μας», αναφερόμενοι προφανώς στους συλληφθέντες για την εμπλοκή τους στη δολοφονία. Όλα αυτά σε έναν αγώνα που οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου νέου φορώντας φανέλες με το μήνυμα «Μη με χτυπάτε άλλο!».

Ο εισαγγελέας ζητά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον αθλητικό νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αστυνομία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button