Ποδόσφαιρο

Ειδική διαχείριση για τρεις

Φαμπιάνο, Νταρίντα και Οντουμπάζιο που έχουν τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις μέχρι τώρα, θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προφύλαξης στην Πτολεμαΐδα, όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Ο Άρης βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, όπου μέχρι την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία με καθημερινές διπλές προπονήσεις, που θα έχουν στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης (ιδίως όσων την έχουν ανάγκη), της αντοχής και της δύναμης, καθώς και την αφομοίωση της τακτικής, σε φάση άμυνας, αλλά και επίθεσης.

Παίκτες όπως οι Πάρντο, Βέλεθ, Βερστράτε, Μοντόγια που ήρθαν τελευταίοι, καθώς και οι τραυματίες Ζουλ και Τζούρασεκ, όπως και ο Κάρλσον, θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ώστε μετά τη διακοπή να είναι ικανοί να ανταποκριθούν σε συνθήκες υψηλής έντασης.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να προστατευτούν ποδοσφαιριστές που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη επιβάρυνση από το ξεκίνημα της σεζόν. Πρώτος και καλύτερος, για παράδειγμα ο Φαμπιάνο, που είναι και ο μοναδικός που έχει το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί και στα 11 ενενηντάλεπτα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από κοντά και ο εξουθενωμένος στα τελευταία ματς, Βλάντιμιρ Νταρίντα, που έχει αγωνιστεί στα δέκα από τα έντεκα παιχνίδια και πρέπει να συνυπολογιστεί και η ηλικία του (στα 33 πλέον).

Σε δέκα παιχνίδια έχει αγωνιστεί επίσης και ο Οντουμπάζιο, που κάλυψε και το κενό του Μπράμπετς, όσο ο Τσέχος ήταν τραυματίας. Γι’ αυτούς θα υπάρξει μια ειδική διαχείριση και είναι πιθανό, σε κάποιες περιπτώσεις, να ακολουθούν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button