Μπάσκετ

Εθνική Παίδων: Στις κλήσεις για το Rising Stars οι Βενετίδης και Πεταλωτής του Άρη

Στους 13 παίκτες που κάλεσε οι προπονητής της Εθνικής Παίδων, Γιάννης Καλαμπόκης, για το τουρνουά Rising Stars, οι Χρήστος Βενετίδης και Παύλος Πεταλωτής του Άρη.

Η Εθνική ομάδα Παίδων, λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, θα λάβει μέρος στο τουρνουά Rising Stars.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλαμπόκης, θα έχει την ευκαιρία να δει και να αναλύσει μερικά πρώτα δείγματα από τους συνολικά 13 παίκτες, τους οποίους ζήτησε να είναι παρών στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν από τις 27 μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά κλήθηκαν από τον Άρη ο Χρήστος Βενετίδης με τον Παύλο Πεταλωτή, από τον Προμηθέα Πατρών ο Αντώνης Μανωλιτσάκης και ο Αλέξανδρος Σκληρός, από τον Ολυμπιακό ο Αλέξιος Παγουλάτος ενώ από τον Παναθηναϊκό ο Θοδωρής Παπανικολάου.

Επίσης μέσα στις κλήσεις ήταν οι Αλέξανρος Τσώνης (Δούκας), Βασίλης Ιωάννου (Πανερυθραϊκός), Γιώργος Κωτσάρας (Πλάτων), Θανάσης Ασημένιος, Δημήτρης Πούλος (Άρης Σκάλας) αλλά και οι Βασίλης Χαρτώνας και Ιωάννης Κωστούλας από την ΔΕΚΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button