Μπάσκετ

Εθνική Μπάσκετ: Οι κλήσεις για τους αγώνες με Μ. Βρετανία και Λευκορωσία

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος συγκρότησε την πρώτη αποστολή του, για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεκαέξι παίκτες κάλεσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία (25/11, Νιούκαστλ) και Λευκορωσία (28/11, Θεσσαλονίκη).

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει τη Δευτέρα 22/11 στο ΟΑΚΑ, με την αποστολή να αναχωρεί για τη Μεγάλη Βρετανία το απόγευμα της Τετάρτης, 24/11.

Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στην Α1, εκτός από την αποκάλυψη του φετινού EuroCup και πρώην παίκτη του Άρη, τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Λιετκαμπέλις.

Ανάμεσα στις κλήσεις βρίσκονται και οι Λεωνίδας Κασελάκης, Βασίλης Καββαδάς και Μιχάλης Λούντζης, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/11) στο ΣΕΦ.

Οι κλήσεις για τα παράθυρα: Βασίλης Καββαδάς, Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νίκος Χουγκάζ, Κώστας Γόντικας (Ιωνικός), Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button