Μπάσκετ

Εθνική Κορασίδων: Νέα ήττα και θέλει να «σώσει» την κατηγορία

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λετονίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο EuroBasket U16 γνώρισε η Εθνική Κορασίδων από τη Λετονία με 70-80. Η προσοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πλέον στρέφεται στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 13-16, όπου αποκλειστικός στόχος είναι η κατάληψη της 13ης θέσης που οδηγεί στην παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Η Ελλάδα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, προηγήθηκε με 10-5, ωστόσο η Λετονία αντεπιτέθηκε και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 17-20. Ένα επιθετικό μπλακ άουτ στη δεύτερη περίοδο όμως ήταν αρκετό όμως για να ξεφύγει με διψήφια διαφορά η ομάδα της Λετονίας και να κλείσει το ημίχρονο στο +15 (26-41). Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πιο ισορροπημένη, ωστόσο η Λετονία είχε σταθερά τον έλεγχο, συντηρώντας διψήφιες διαφορές μέχρι και τη λήξη (70-80).

Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Μάιγια Απλόκα με 17 πόντους (5/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ για την Ελλάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η Αποστολία Ζορμπαλά με 34 πόντους και 7/12 τρίποντα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button